Trka kroz Srbiju 58. u nizu dobila je pobednika – posle tri etape šampionsku krunu stavio je Argentinac Nikolas Herman (Tivani Perez).
Sutra starta 58. izdanje Trke kroz Srbiju, a prva etapa trke biti će kružna i voziti će se oko Mionice u dužini od 159km.
Odbrojavanje je završeno, ekipe i vozači na 58. izdanju Trke kroz Srbiju predstavili su se sinoć na svečanom skupu, na Trgu u Mionici, odakle u petak i startuje prva etapa trke.
Drugu godinu zaredom,  biciklisti i svi ljubitelji aktivnog boravka u prirodi,  iz Srbije i zemalja u okruženju, će  imajti  priliku da oprobaju svoju spretnost i kondiciju na MTB maratonu „Balkan Extreme 18“, čije start je ove godine 5.8.2018 godine.
Pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, a u organizaciji biciklističkog kluba "Velo", ovog vikenda u Novom Sadu i Kovlju održat će se međunarodna biciklistička utrka za žene "Trofej sajamskih gradova".
Kruševljanin Miloš Milanović uputio se biciklom na Svjetsko prvenstvo u nogometu
U organizaciji biciklističkog kluba Borac i Biciklističkog saveza Srbije, u Čačku je u nedjelju održana utrka „Nagrada Čačka“. Ove godine utrka je održana iz dva dijela.
Ivan Mladenović (47) iz Šida krenuo je u subotu oko 10 sati put Pekinga, a sve to ne bi bilo nimalo čudno da na put od 11.000 kilometara ne ide biciklom u namjeri da pomogne djeci oboljeloj od raka.
 U organizaciji biciklističkog kluba Borac i biciklističkog saveza Srbije, u nedelju će biti održana biciklistička utrka “Nagrada Čačka 2018”.
Stranica 1 od 5

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.