Marko Živanović, međunarodni biciklistički sudija iz Beograda, prethodna tri dana bio je predavač na kursu za drumske biciklističke sudije iz Makedonije.
Protekle sedmice biciklisti Metalca su imali brilijantan nastup u Kini. Skoro neverovatno, ali uz dobru vožnju taktiku i malo sreće vozači Metalca su očistili postolje na međunarodnoj biciklističkoj trci "Tour of Luquan" u gradu Shijiazhuang.
Kao i prethodnih godina, ekipa Metalca još jednom sezonu će završiti trkom u Kini.
Ale-Cipollini potvrdio je potpisivanje ugovora sa Srbijanskom biciklisticom Jelenom Erić. Erićeva ulazi u novu momčad nakon što je provela jednu godinu u "Cylance Pro Cycling" timu.
Da su političari slaba karaktera sa jakom voljom može se dokazati i na zadnjem slučaju u Beogradu gdje su gradski oci unazad nekoliko godina ponavljali mantru da je njihova strategija da prioritet na ulicama dobiju pješaci i biciklisti, a tek onda javni prijevoz i na kraju, automobile.
Posle uspešnih sezona koje je imao za sobom, Veljko Stojnić (19) potpisao je dobar ugovor sa italijanskom ekipom "Franko Balerini". Tim je osnovan u čast legendarnog vozača Franka Balerinija, koji je preminuo 2010. u 45 godini od povreda zadobijenih na trci.
Biciklistički Savez Srbije poziva Vas na Kajocera MTB kup Novi Sad.
Biciklistički klub Metalac uz pomoć Sportskog Centra Ibar, uspešno je organizovao biciklisticku trku "Memorial Radoš Čubrić i Dejan Marić" na veoma atraktivnoj i tehnički zahtevnoj stazi oko Nove hale Sportova.
Biciklistički klub Metalac iz Kraljeva 7. oktobra organizuje drugi u nizu "Memorijal Radoša Čubrića i Dejana Marića" u znak poštovanja i sećanja na dvojicu velikih biciklista i "velikih" ljudi pre svega.
Stranica 1 od 7

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.