Srbija

U Novom Sadu za vikend međunarodna biciklistička utrka

Pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, a u organizaciji biciklističkog kluba "Velo", ovog vikenda u Novom Sadu i Kovlju održat će se međunarodna biciklistička utrka za žene "Trofej sajamskih gradova".

Prvog dana, u subotu 19. svibnja, utrke se održavaju na kružnoj stazi dela Bulevara Evuope. Krug čini Bulevar Europe, obje kolovozne trake, dionice između kružnog toka na Rumenačkom putu i kružnog toka s Ulicom Kornelija Stanovića.

Na tom djelu će doći do potpune obustave prometa u vremenu od 13 do 19 sati. Promet u kružnim tokovima će biti prohodan.

Uvodno natjecanje prvoga dana će biti utrka osnovnih škola "Školsko prvenstvo Novog Sada u biciklizmu-drum“, prenosi Dnevnik.rs.

Drugog dana, u nedelju 20. svibnja, utrke će se održati u Kovilju na kružnoj stazi oko Manastira Kovilj. Na stazi će doći do potpune obustave prometa od 10 do 15 sati.

Uvodno natjecanje će biti utrka učenika Osnovne škole „Laza Kostić“ iz Kovilja.

Detaljnije informacije o propozicijama, mogu se pronaći na službenoj internet stranici Biciklističkog saveza Vojvodine.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.