Srbija

Trka kroz Srbiju - Startna lista

Sutra starta 58. izdanje Trke kroz Srbiju, a prva etapa trke biti će kružna i voziti će se oko Mionice u dužini od 159km.

 

 RUTA PRVE ETAPE 


Druga etapa voziće se u subotu od Mionice do Požarevca, koji će šesti put zaredom biti domaćin etape ove trke, a biće duga 157 kilometara. Poslednjeg dana biciklisti će preći 113 kilometara od Viminacijuma do Avale, gde će biti i cilj ovogodišnjeg izdanja.

Glavni sudac trke biti će Ivo Rilović, a na trci će nastupiti 24 ekipe, odnosno 150 vozača. Od domaćih ekipa trku će voziti Java Partizan, Mix ekipa Srbije, te Nacionalni timovi Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, te KK Bled i Meblo Jogi Pro-Concrete također iz Slovenije.

 STARTNA LISTA 


Bilten trke i Startnu listu Trke kroz Srbiju možete skinuti u prilozima dolje. 

 

Označeno u
Dijeli članak
Preuzimanje priloga:

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.