Srbija

Memorijal Radoša Čubrića i Dejana Marića

Biciklistički klub Metalac iz Kraljeva 7. oktobra organizuje drugi u nizu "Memorijal Radoša Čubrića i Dejana Marića" u znak poštovanja i sećanja na dvojicu velikih biciklista i "velikih" ljudi pre svega.

 

Istovremeno, na ovoj trci voziće i osnovci u borbi za Školsko prvenstvo Kraljeva.

 

 


Već po tradiciji, na Memorijalu će da voze sve kategorije od poletaraca sve do seniora i seniorki. Staza je kružna, dužina kruga je 1.000 metara. Školarci će takođe na stazu, od dva kruga (od 1. do 4. razreda), stariji (od 5. do 8.) 4 kruga.

Organizator je pripremio i vredne nagrade za prva tri takmičara u svakoj kategoriji, uz praktične tu su i novčane, ukupne vrednosti 50 hiljada dinara.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.