Srbija

Održana biciklistička trka Memorial Radoš Čubrić i Dejan Marić

Biciklistički klub Metalac uz pomoć Sportskog Centra Ibar, uspešno je organizovao biciklisticku trku "Memorial Radoš Čubrić i Dejan Marić" na veoma atraktivnoj i tehnički zahtevnoj stazi oko Nove hale Sportova.

U glavnoj trci Seniora pobedio je Dušan Rajović ispred Dušana Kalabe u velikoj borbi sa vozačima Partizana i Borca. Trka je bila uzbudljiva i do zadnjeg kuga bilo je neizvesno, jer su u konkurenciji Seniora vozili svi naši najbolji biciklisti. BK Metalac uz pomoc SC Ibar i malobrojnih sponzora odlično je organizovao  Školsko prvenstvo i Memorial i podsetio se na svoje legende, a minutom ćutanja odata je počast i nedavno premunulim zaslužnim ljudima u našem sportu, novinaru Branimiru Vasiću i biciklisti Dušanu Popeskovu.

Organizator je pored trofeja i medalja uručio novčane i praktične nagrade.

REZULTATI

Školsko Prvenstvo

1-4 razred

1. Drustinac Emin - OŠ Novi pazar
2. Matović Nikola - OŠ 4. Kraljevački bataljon
3.  Ahmetović Irman - OŠ Vuk Karadžić

5-8 razred

1. Luka Bojović – OŠ 4. Kraljevacki Bataljon
2. Nikola Bogdanović – OŠ Svetozar Markovic
3. Tahir Zoronjić – OŠ 29. November

Poletarci

1. Konstandin  Tomić - Partizan
2. Nikola Bogdanović - Metalac Kraljevo
3. Pavle Rajović - Metalac Kraljevo

Mlađi Kadeti

1. Lazar Stekić - Partizan
2. Bojović Luka - Metalac Kraljevo
3. Tomić Radnicki Kragujevac

Kadeti :

1. David Luković
2. Nermin Ćatovic - Trnava NP

Juniori

1. Kolašinac Armin - Partizan
2. Djurić Đorđe

Seniori

1. Rajović Dušan
2. Kalaba Dušan
3. Veselinović Dušan

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.