Vrijeme u ovo doba godine je izrazito promjenjivo, ali Danny MacAskill se ne skriva od kiše. Škotski trail vozač vozi se kroz šumu po nekim jako skliskim stazama i uživau svom poznatom stilu vožnje.

Blato, rijeke i neki kreativni trikovi za kamere čine ovaj video jako zabavim, a želilo se pokazati da ne postoji loš dan ili loše vrijeme kada ste na biciklu. Pogledajte video od MacAskilla i potaknite se da izađete tamo na svoje vožnju iako vremenski uvjeti možda i nisu najbolji.
 

Poslijednja izmjena dana Petak, 12 Listopad 2018 15:23
Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.