Srbija

Jelena Erić potpisala za tim Ale-Cipollini

Ale-Cipollini potvrdio je potpisivanje ugovora sa Srbijanskom biciklisticom Jelenom Erić. Erićeva ulazi u novu momčad nakon što je provela jednu godinu u "Cylance Pro Cycling" timu.

Jelena Erić ima samo 22 godine i spremna je za svoju 5. sezonu kao Elite vozačica. Od njenih uspjeha u 2018. godine bitno je napomenuti da je potvrdila oba Nacionalna naslova, osvojivši ih treći put zaredom. Njezini najvažniji međunarodni rezultati ove su godine su prvih deset pozicija u trkama poput Tour of Guangxi, Grand Prix de Dottignies i Tour of Zhoushan Island. Također, tu je i 4. mjesto u klasifikacijama mladih na "Tour Herald Sun" i 14. mjesto na "Drentse 8 van Westerveldu". Jelena Erić je četvrta nova vozačica koja je potpisala ugovor sa Alè - Cipollini za 2019 godinu, nakon Diana Peñuela (Kolumbija), Nadia Quagliotto (Italija) i Eri Yonamine (Japan).
 


"Želim se zahvaliti Ale-Cipollini na ovoj za mene važnoj prilici. Pridružila sam se jednom od najkonkurentnijih Timova na svijetu, te se nadam da ću dati svoj doprinos", izjavila je mlada srbijanska biciklistica.

Menadžer tima Ale-Cipollini, Fortunato Lacquaniti pozdravila je dolazak mlade biciklistkinje. "Jelena je sportašica koja može poboljšati svoje kvalitete, sigurni smo da će timu pružiti važnu podrški i ostaviti svoj utjecaj", komentirao je.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.