Srbija

Rajović predvodi Metalac u Kini

Kao i prethodnih godina, ekipa Metalca još jednom sezonu će završiti trkom u Kini.

Poslednju trku u sezoni biciklisti Metalca voze u gradu Shijiazhuang u Kini, a predvodiće ih  naš najbolji biciklsta Dušan Rajović. U ekipi su i Čačani - Danilović i Stefanović, koji su učestvovali na svim trkama za Metalac na Azijskoj turneji, a ovoga puta pojačanje je i Steva Klisurić.
 

 


Ovo će biti još jedna lepa prilika da se naši vozači pokazu na međunarodnoj sceni, produže sezonu i  osvoje lepe nagrade. U Kini gde se dosta ulaže u biciklizam i vrhunsku organizaciju trka”, rekao je Radiša Čubrić.
 


Trka je kružna dužine 145 km, a vozi se ulicama grada Shijiazhuang koji je udaljen oko 250 km od Pekinga.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.