Srbija

Metalac ponovo uspešan u Kini

Protekle sedmice biciklisti Metalca su imali brilijantan nastup u Kini. Skoro neverovatno, ali uz dobru vožnju taktiku i malo sreće vozači Metalca su očistili postolje na međunarodnoj biciklističkoj trci "Tour of Luquan" u gradu Shijiazhuang.

Pobednik je Stefan Stefanović ispred Marka Danilovića, a treće mesto je osvojio Dušan Rajović. Sa ovom trkom biciklisti Metalca završili su veoma uspešnu sezonu i lepe nagrade osvojili pred predstojeći zimski period odmora.
 


"Takođe, u prvih 20 se plasirao i Steva Klisurić i ekipa je vozila odlično taktički i veoma borbeno  u konkurenciji od 140 vozača iz  6 zemalja. Bitno je spomenuti da je ekipa Metalca zahvaljujući svojim sponzorima bila jedina ekipa iz Evrope" komentirao je Radiša Čubrić.

Na trci su učestvovale ekipe iz Australije, Irana, Indonezije, Taiwana i domaćina Kine.
 

Označeno u
Dijeli članak
Preuzimanje priloga:

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.