CYCLINGWORLD Düsseldorf je nova europska izložba za najbolju prezentaciju kulture bicikla. U kratkom roku postao je jedan od biciklističkih sajmova s najvećim brojem izlagača u Europi. Tendencija: oštro rastuća.
Chris Froome još uvijek nije odlučan o svom kalendaru utrka za 2019. sezonu, ali je nagovijestio da će svi fokusi biti postavljeni na petu pobjedu Tour de France utrke.
Šokantan video na kojem suvozač automobila vatrometom gađa biciklistu proširio se internetom. Snimak kruži društvenim mrežama od početka studenog, ali izvor još nije utvrđen.
Službena World Tour sezona je zatvorila svoja vrata, i dok se po istoku još uvijek voze revijalne utrke došlo je vrijeme da se na papir stave rezultati i analizira učinak tijekom 2018. U nastavku Vam donosimo TOP 5 sprintera koji su svojim rezultatima obilježili proteklu sezonu.
Prijelazni rok u svijetu biciklizma službeno svoja vrata otvara prvog kolovoza, a ove godine tržište nam je ponudilo brojne zanimljivosti. U nastavku Vam donosimo TOP 5 transfera ovogodišnjeg prijelaznog roka.
Giro d'Italia 2019. održati će se u cijelosti u Italiji, osim kratkog posjeta San Marinu, i uključivat će tri pojedinačna kronometra.
Red Bull Rampage za 2018 godinu održao se na potpuno novoj pustinjskoj lokaciji, što znači da vozači morali naučiti posve nove staze za freeride utrku. Sa svježim mjestom došao je i novi pobjednik, nakon što je Kanađanin Brett Rheeder osvojio prestižno priznanje završivši na podiju u Utahu.
Vjeruje se da je 26-godišnjak među 189 ljudi koji su stradali u avionskoj katastrofi tvrtke Lion Air.
Stranica 1 od 28

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.