Svijet

Hansgrohe produžio suradnju s Borom do 2021.

Bora Hansgrohe, momčad svjetskog prvaka Petera Sagana, objavila je na svojim službenim stranicama kako su produžili suradnju sa svojim partnerom Hansgrohe za naredne tri sezone.

Vlasnik i menadžer momčadi Ralph Denk se zahvalio Bori i Hansgroheu zbog povjerenja koje ukazuju timu te naglasio fokus na razvoj mladih njemačkih biciklista.

„Za naš tim ovo je potvrda napornog rada kojeg svakodnevno ulažemo kako bi našim vozačima i sponzorima pružili profesionalno okruženje kakvo zaslužuju“, naveo je Denk u službenoj objavi. „Ovo je jedini način na koji možemo ostvariti naše zajedničke ciljeve. Ova dugoročna investicija naših partnera Bore i Hansgrohea daje timu plansku sigurnost. Nastavit ćemo s našim usponom na World Tour sceni jer su nam ciljevi jako visoki.“

Philippe Harinck, menadžer odjela za sponzorstvo Hansgrohe grupacije, je rekao kako su rezultati suradnje bili pozitivni tijekom prve dvije godine partnerstva s momčadi.

"Rezultati, u pogledu utjecaja i svijesti o brandu, sve do sada potvrdili su ovu odluku. Naš primarni cilj bio je povećati globalnu svijest potrošača o našem brendu i njegovim proizvodima. Uspješna reklamna kampanja 2017. godine "tuširanje poput profesionalca" omogućila nam je jačanje i povećala našu prisutnost na glavnim tržištima, poput Francuske i Njemačke."

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.