Svijet

Prekinut Tour de France, biciklisti ronili suze zbog suzavca

Šesnaesta etapa najveće svjetske biciklističke utrke Tour de Francea, koja se vozi od Carcassonnea do Bagneres-de-Luchona, bila je prekinuta na 15-ak minuta nakon 30 prijeđenih kilometara zbog protesta lokalnih zemljoradnika.

Poljoprivrednici iz podpirenejske regije, kojom je prolazila ruta 16. etape, iskoristili su utrku za iskazivanje svog nezadovoljstva jer im kasne financijski poticaji.

Nezadovoljnici su postavili bale slame na cestu, a policija je upotrijebila suzavac kako bi ih rastjerala.

No suzavac je prouzročio probleme i biciklistima koji su vrlo brzo stigli na mjesto incidenta pa je etapa morala biti prekinuta dok im se nije ukazala pomoć.

Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.