Svijet

Objavljena brutalna ruta za Olimpijske igre u Tokyu 2020. godine

UCI je objavio rutu kojom će se voziti cestovna utrka na Olimpijskim igrama u Tokyu 2020. g.

Odmah na prvi pogled u oko upada apsolutna visinska razlika koju će vozači morati popeti a ona iznosi vrtoglavih 4865m. Ruta prolazi preko poznate planine Fuji a 30km prije cilja vozači će imati težak zadatak da osvoje Mikuni Pass koji je dug 6,8km sa prosjekom od 10,2% i dijelovima koji iznose 12,6%.

Ženska utrka će biti značajno kraća jer će izostati ključni usponi koje sadrži muška utrka. Obe utrke će startati iz Musashinonomori Parka, gdje će biti 10km duga neutralna zona nakon čega slijedi Kagasoka Pass, Kanagawa, Yamanashi i Shizuoka. Cilj se nalazi na Fuji internacionalnom speedway trkalištu koje će vozači i vozačice proći tri puta tokom utrke.

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.