Svijet

Helikopter uzrokovao pad na Vuelti

Padovi tijekom etapa su neizbježan dio sporta, ali nakon prolaska linije cilja očekuje se da su vozači sigurni od incidenata. Međutim, to nije bio slučaj nakon šeste etape Vuelte kada je helikopter raznio barijere po stazi i uzrokovao nekoliko padova.

Nekoliko vozača je prošlo netaknuto, a među njima su bili Movistarovi Nairo Quintana i Alejandro Valverde. Ali, Julien Duval (Ag2r La Mondiale) nije bio te sreće. Francuz, koji zauzima posljednje mjesto u generalnom poretku utrke, završio je etapu na začelju glavne grupe, a potom se našao na podu oboren od strane barijera. 28-godišnjak je bio podvrgnut medicinskom pregledu, a zbog pada je zadobio i dva šava.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.