Svijet

Ag2r na zimskim pripremama uoči nove sezone

Vozači Ag2r La Mondialea uživaju u zimskim sportovima u francuskim Alpama, gdje se održava kamp u sklopu priprema za nadolazeću sezonu.

U suradnji s Oisans turističkom agencijom, putovanje na Alpe d'Huez i Vaujany lagano postaje tradicija za francusku momčad. Iako će prvi pravi treninzi započeti na jugu Španjolske narednog mjeseca, prvi kamp je lagani uvod u pripreme i planove za sljedeću godinu.

U utorak i srijedu vozači su žičarom prevezeni na 2050m visok prijevoj L'Alpette i uživali u cross-county skijanju. Glavna zvijezda na stazi bio je lider momčadi Romain Bardet, inače veliki fan biatlona, a uz njega je bio i Alexis Vuillermoz.

Novo pojačanje, Larry Warbasse, u utorak je doživio nezgodan pad prilikom kojeg je glavom udario o tlo i zaradio modricu te nekoliko šavova. Zbog toga se u srijedu umjesto skijanja, odlučio za sigurniju varijantu - planinarenje.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.