Svijet

Mark Renshaw slomio zdjelicu nakon udara automobila

Mark Renshaw (Dimension Data) će propustiti početak sezone nakon što ga je udarilo auto za vrijeme treninga blizu svog doma u Bathurstu u Australiji.

Australski biciklista je tom prilikom zadobio prijelom zdjelice. To znači da će sigurno pauzirati tri do četiri mjeseca te će tako propustit australsko nacionalno prvenstvo u Ballaratu.

„Nakon tri sata treninga prilazio sam kružnom toku, izgledalo je kao da će auto stati međutim pretpostavljam da me vozač nije vidio. Udario sam u prednji desni kraj automobila i pao sam preko haube snažno udarajući zdjelicom“, objasnio je australski vozač. „Nisam siguran da li sam zdjelicom udario od haubu ili od zemlju ali je bilo zastračujuće i sigurno je moglo proći još gore.“

„Razočaran sam što mi je početak sezone uništen jer sam planirao veliki start u 2019. godini. Vratio sam se iz timskog kampa u Južnoj Africi super motiviran i već sam bio u ozbiljnom treningu za siječanjske utrke. Razočaran sam zbog još jednog koraka unatrag ali liječničko osoblje mi je reklo da je moglo biti mnogo gore.“

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.