Svijet

Zdenek Stybar se vraća u cyclocross

Trostruki svjetski prvak u cyclocross disciplini Zdenek Stybar je objavio da će ove zime sudjelovati u nekoliko utrka u ovoj disciplini.

Stybar će krenuti sa utrkama nakon Božića u disciplini za koju kaže da je njegova prva ljubav. 26. prosinca će voziti svjetski kup u Zolderu nakon čega slijede utrke u Loenhoutu i Diegemu 28. i 30. prosinca. Utrku u Baalu će odvoziti na prvi dan 2019. godine.

Češki vozač je bio svjetski prvak u cyclocrossu tri puta, 2010., 2011. i 2014. godine dok je svjetski kup osvojio 2010. godine. Ovosezoneske utrke će iskoristiti kao pripremu za cestovnu sezonu prije nego se pridruži Quick-Step timu u kampu u Calpeu.

Bit će to jako teško i kompetetivno utrkivanje, nadam se da ću imati dobru formu i da ću se dobro zabaviti. Ovo je odlična prilika da se družim sa svojim češkim timskim kolegama kao i mladim vozačima koji tek dolaze.“ – rekao je Stybar.

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.