Svijet

Tim Jumbo-Visma potpisao suradnju s Tacxom

Tacx je ponosno najavio potpisivanje ugovora i produžetak dugogodišnje suradnje kroz tehničko partnerstvo sa Timom Jumbo-Visma na još pet godina! Potpisivanje ugovora s WorldTour biciklističkom ekipom znači da će sportaši trenirati i utrkivati se s Tacx biciklističkim trenažerima, softverom za trenažere, nosačima za boce i bocama.

U 2019 godini, tim će trenirati i zagrijavati se na NEO Smart trenažerima, koji savršeno odgovara potrebama vozača jer zbog njegovih specifikacija vozači mogu učinkovito poboljšati izlaznu snagu i pedalirajuću učinkovitost. Osim toga, Tim Jumbo-Visma dobiva pristup Premium Tacx softveru kako bi mogli upotpuniti svoje treninge strukturiranim treninzima i trening planovima koje im nudi njihov trener. Tacx softver također vožnju u zatvorenom prostoru čini zabavnom pomoću videa snimaka u stvarnom životu i GPS vožnje.
 


"Tacx je naš lojalan partner i raduje nas novih pet godina suradnje. Sretan sam zbog potpisivanja tog ugovora", rekao je Richard Plugge, menadžer tima. "Tacx podržava naše ambicije i udružujemo snage u razvoju proizvoda. Tacx je inovativna tvrtka s velikom strašću za sportom i tehnologijom. Sve je razvijeno unutar ove tvrtke i time se jednostavno povezujemo. Također težimo uspjehu na temelju vlastitog obrazovanja i razvoja. "

Koos Tacx, izvršni direktor Tacxa, oduševljen je dugoročnim produljenjem ugovora s timom: "Vrlo smo sretni što možemo proširiti partnerstvo s timom Jumbo-Visma na pet godina, što je prilično jedinstveno u svijetu biciklizma. Groenewegen i Roglič su ove godine osvojili dosta utrka, a na posljednjim Tour de France tim je učinio sjajan posao završivši na četvrtom mjestu. Tim je postao još jači, tako da su očekivanja za sljedeću godinu visoka. "

Tim Jumbo-Visma i Tacx raduju se suradnji kroz sljedećih pet godina i onome će ovo vrijedno partnerstvo donijeti. Ne možemo dočekati početak sezone!

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.