Svijet

UAE Team Emirates tim se pojačava sa dva vozača

Od 1. kolovoza/augusta 2019. godine, UAE Team Emirates pojačat će svoju ekipu tako što će uključiti dva vozača: Južnoafrikanac Matthew Beers i Talijan Nicolas Dalla Valle.

Dva sportaša odabrala je uprava tima u skladu s tehničkim osobljem i trenerskim timom, tako da će dvojac nositi boje UAE Team Emirata na HC i 1. kategorije utrkama, a njihov točan program tek treba definirati.
 


Matthew Beers, rođen u Cape Town (Južna Afrika) u svijet profesionalnog biciklizma ušao je prije pet godina, i od tada se razvio u pravog vozača, pobjedivši preko 20 utrka u više disciplina u Južnoj Africi.

Nicolas Dalla Valle je rođen 13.09.1997 u Cittadella (Italija). Trenutno se natječe na Kontinentalnoj razini sa Tyrol timom, a mladić se razvio u svijetu cestovnih utrka sa 12 pobjeda u svojoj karijeri, posljednja pobjeda na U23 cestovnom prvenstvu u Italiji.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.