BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Brevet / Randonneuring (takodzer poznat pod imenom  Audax u UK, Australiji i Brazilu). Breveti predstavljaju veoma duge vožnje tokom kojih se prelaze velike udaljenosti u određenom vremenskom periodu.

Je li ovo posljednji osvrt na divlju 2018. godinu ili početak vesele sezone u DH Svjetskog Kupa u 2019. godini?

Četvrtak, 03 Siječanj 2019 14:48

Stvari koje nadamo se nećemo gledati u 2019.

Svake godine uočavamo određene trendove u biciklizmu. Neki su stvarno pozitivni i čine nas uzbuđenim zbog budućnosti biciklizma, dok su drugi vrlo tragični, neugodni i prilično nepoželjni dijelovi sporta.

Ponedjeljak, 24 Prosinac 2018 09:41

Generator SNOW

Snježna ludnica ponovno u najvišem gradu Hrvatske.

Petak, 07 Prosinac 2018 11:27

Geometrija bicikla u detalje

Razumijevanje geometrije vašeg bicikla i njenog utjecaja na vožnju ne mora biti komplicirano. Geometrija bicikla je odgovorna za to kako bicikl izgleda, kako se vozi i upravlja sa njim, a osnovni doživljaj ključnih figura ide u nedogled kako bi vam geometrija pomogla u usporedbi različitih bicikla i odabira onoga što je najbolje za vas.

Stranica 1 od 17

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.