Toni Zorić

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!
Adresa internetske stranice: http://https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

UAE Team Emirates je poželio toplu dobrodošlicu svom novom tehničkom partneru: Stage Cycling, koji će biti službeni dobavljač tima kada su u pitanju mjerači snage i biciklistička računala.

Petak, 11 Siječanj 2019 10:08

Velika imena dolaze na Absa Cape Epic 2019.

Kako se 2019. izdanje utrke približava, Absa Cape Epic uzbuđeno predstavljaju velika imena koja uzimaju nastupe na ovoj prestižnoj etapnom utrci. Neki od njih su i Svjetski prvaci, kao i pobjednici prethodnih Absa Cape Epic izdanja.

Srijeda, 09 Siječanj 2019 20:22

Specialized: Obavijest o opozivu

Specialized je upravo na svojim stranicama izdao obavijest o dobrovoljnom opozivu obujmica koje dolaze ugrađene na cijevima vilice na odabranim Roubaix, Ruby, Diverge i Sirrus biciklima koji su prodavani u razdoblju od 2016 do 2018 godine. Obujmica može biti osjetljiva na pucanje pod stresom uslijed korozije, što može rezultirati iznenadnim gubitkom kontrole upravljanja.

UAE Team Emirates je odlučio da prvi nastup tima u 2019. sezoni bude upravo u Austaliji na "People's Choice Classic i Santos Tour Down Under".

Utorak, 08 Siječanj 2019 08:37

Skradin otvorio 2019. sezonu XCZLD

Nedeljno jutro osvanulo je hladno, s naoblakom i prijetnjom kiše da pokvari nadolazeću utrku. Brojka od 106 prijavljenih na Štoperici, u ovaj praznični termin iznanadila je organizatore, koji su bili i više nego zadovoljni.

Stranica 1 od 122

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.