XCM Vlašić 2018

Kategorija
Utrka
Datum
1.07.2018. 10:00 - 20:00
Lokacija
Vitez - Vlašić
Bosna i Hercegovina
Privitak

XCM Vlašić je brdsko biciklistička utrka rekreativnog karaktera što znači da se svi mogu natjecati bez obzira imali licencu ili ne. Kako bismo svima omogućili nezaboravno iskustvo, staze smo podijelili u tri kategorije: mala (26 kilometara), srednja (39 kilometara) i kombinacija ove dvije (50 kilometra) tako da oni koji voze ovakvu vrstu utrke po prvi put mogu ležernije pristupiti utrci, a oni spremniji mogu pokazati svoju izdržljivost i kondiciju na dužim relacijama ali i uživati i vidjeti puno više. Zbog atraktivnosti samog natjecanja, XC maraton postavljen je na području planine Vlašić, s time da se staze prolaze kroz zaista najatraktivnije dijelove ove planine, a završava nezaboravnim spustom niz skijašku stazu. Glavninu puta natjecatelji se voze putevima vlašićkog sira, a iznenadni posjet psa tornjaka mogao bi vas natjerati da dodatno ubrzate.

Kompletne propozicije možete preuzeti OVDJE.

 
 

Vrijeme i datum

  • 1.07.2018. 10:00 - 20:00

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.