Biciklistička trka "Župa 2018."

Kategorija
Utrka
Datum
19.08.2018. 19:00 - 21:00
Lokacija
Župa - Župa, Miolje Polje bb 81418
Nikšić 81418, Crna Gora
Telefon
069 435 785
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U Župi Nikšićkoj će u Nedjelju 19. Avgusta u 19h početi biciklistička trka koja ima za cilj da promoviše ruralne oblasti u Crnoj Gori kao značajne za budući razvoj. Trka je samo jedna od aktivnosti iz projekta ''Aktivne ruralne zajednice za bolju budućnost'' koji finansira Evropska unija preko Mreže za ruralni razvoj Crne Gore i ALTER programa. Projekat partnerski sprovode Društvo mladih ekologa i organizacija Župa u srcu.

Start trke je u Miolju Polju u Župi u 19 h odakle će takmičari preko Puste Strane doći do Zagrada i dalje do Krstovača i uz Liveroviće dovesti do cilja opet u Miolju Polju. Dužina trase je 16 kilometara, a visinska razlika 300mnv.  Dionica je 15,5 km asfalta i 0,5km asfaltnih kocki.

Predviđeno je učešće profesionalaca i rekreativaca u muškoj i ženskoj kategoriji, a obezbijeđeni su pehari i medalje za najbolje. Organizatori su obezbijedili osvježenje za učesnike i gledaoce.

Trka će biti prilika za druženje, a organizatori će nastojati da ona postane i tradicionalna radi bolje promocije Župe i njenih prirodnih ljepota.

Takmičari se mogu prijavljivati za trku i dobiti više informacija na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 069 435 785

 
 

Vrijeme i datum

  • 19.08.2018. 19:00 - 21:00

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.