Liberty Cycling Race

Kategorija
Utrka
Datum
25.08.2018. 08:00 - 20:00
Lokacija
Osijek - Županijska ul., 31000
Osijek, Hrvatska
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Privitak

BK Osijek 2010 i BK Sombor organizatori su rekreativne cestovne utrke "Libery Cycling Race" koja će se održati 25 i 26.08.2018. u dvije etape između Osijeka i Sombora.

- Prva etapa se vozi u Hrvatskoj od Osijeka do sela Batina u dužini od 77 kilometara. Start je u centru Osijeka u Županijskoj ulici u 15:00h, a cilj je na vrhu brda, iznad sela Batina, ispred kompleksa posvećenog "Batinskoj bitci" oko 17:00h.

- Druga etapa se vozi na teritoriji Srbije i to sa startom u 12:00h ispred muzeja "Batinske bitke" na Dunavu, pored carine. Cilje je u centru Sombora ispred zgade Županije na Staparskom putu oko 14:30h.

Pravo nastupa imaju licencirani ili osigurani vozači sljedećih kategorija: U19, U23, EliteM, Elite W, Veterani A,B,C,D i amateri.

Druga etapa se boduje za Kup Srbije u drumskom biciklizmu.

Generalni sponzor trke je "True Tesla Tehnologies" koji će isplatit 1.000 eura u Telsacoinu osvajačima postolja posle dve etape u tri konkorencije i to: Juniorima te damama i muškarcima u kategorije Elite.

"Trka je lani vožena prvi put i imala je samo jednu etapu. Startovao je 61 takmičar, a prvi pobednik trke je bio mađarski vozač Žolt Der. Ove godine smo organizovali dve etape između dva grada u Hrvatskoj i Srbiji. Očekujemo nastup od preko sto vozača u 9 kategorija što je dovoljan dokaz da trka raste i postaje sve popularnija. Nagradni fond je sasvim respektabilan. Pored  firme True Tesla Technologies koji će nagraditi vozače svojom kripto valutom, robne nagrade će obezbediti firma Dechatlon iz Osijeka, a trofej LCR u staklu rađen za ovu priliku će napraviti majstor iz Sombora, gospodin Drago Ganić", riječi su Roberta Martona sportskog direktora utrke.

Prijave za ovu trku se šalju mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Link za prvu etapu na Strava: https://www.strava.com/activities/1379588595

Link za drugu etapu na Strava: https://www.strava.com/activities/1653248578

 

 
 

Vrijeme i datum

  • Od 25.08.2018. 08:00 za 26.08.2018. 20:00
    Subota & Nedjelja

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.