BiCIkliJAdA BIkE&Boat BeLI ManAStir

Kategorija
Biciklijada
Datum
14.10.2018. 09:30 - 16:30
Lokacija
Beli Manastir - Beli Manastir, Hrvatska
Email
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povodom završetka međunarodnog projekta Bike&Boat između gradova Mohača i Belog Manastira u sklopu kojeg je rađena i biciklistička staza, u Nedjelju 14.10.2018. s početkom u 9:30 sati u Belom Manastiru na Šećeranskom Jezeru održati će se biciklijada, čime će se ujedno i promovirati novoizgrađeni dio staze, a samim time i grad Beli Manastir i cijela Baranja.

Organizatori pozivaju na ugodno bicikliranje i druženje, povodom završetka ovog međunarodnog projekta.

"Dođite na biciklijadu sa svojim biciklom, povedite i obitelj rodbinu i prijatelje, provozajte se s nama dobro se zabavite, osiguravamo okrjepu i domaći baranjski grah a da bi svi bili prepoznatljivi za vas imamo i prigodne majice. Za najmlađe i one najodvažnije bit će i zabavni program s prigodnim nagradama a za sve ostale u 12:00 nastup i radionice akrobatskog rock & rola i zumba classic".

Prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 
 

Vrijeme i datum

  • 14.10.2018. 09:30 - 16:30

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.