S dolaskom ljeta i vrućih dana čarolije bicikliranja konačno dolaze do punog izražaja.
S obzirom da mjerači snage (eng. power meter) postaju cjenovno sve dostupniji mnogi od nas počinju trenirati na osnovu mjerenja snage a ne na osnovu mjerenja otkucaja srca ili čak brzine.
Ako želiš ustati rano ujutro kako bi vozio bicikli onda bi vam možda mogao pomoći. Iako nisam l"jubitelj pijetlova" shvatio sam kako je ranojutarnja vožnja višestruko isplativa, od toga da mi ostaje više vremena za druge aktivnosti do toga da se bolje osječaš kada s jutrom počneš fizičku aktivnost.
Mnogo se govori o važnosti pravilnog položaja prilikom vožnje bicikla, ali plaćanje profesionalne pripreme tzv. bike-fitinga može biti skupo i iscrpljujuće.
Volite je ili mrzite, vožnja uzbrdo je neizbježan dio biciklizma (osim ako na neki način ne odabirete savršeno ravne staze).
26, 27,5 ili 29 ... pitanje je sada? Na prvu neke čudne brojke, ali svaka od njih ima svoju ulogu i karakteristiku.
Smrt 23-godišnjeg Belgijca Michaela Goolaertsa zbog srčanog udara tijekom klasika Paris - Roubaix u središte pozornosti dovela je praćenja rada srca profesionalnih sportaša.
Nakon što je četvrti put nastupio na Giro d'Italia kao član Omega Pharma-Quick Step tima, češki vozač Frantisek Rabon prenijeo je svoje iskustvo sa ceste na brdske bicikle.
Ako ste se ikada vozili na usponu i osjećali kao da vam pluća gore onda već znate kako loša tehnika disanja može smanjiti vaše performanse.
Stranica 1 od 13

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.