Nakon masovne upotrebe u pro-biciklizmu, Mjerači snage (Powermetri) sve više se koriste među vrsni amaterskim biciklistima koji žele iskoristiti svoje podatke o snazi u svojim trening programima kako bi povećali svoj usnagu
Jeste li ikad čuli da trebate držati noge uzdignute nakon napornog treninga kako biste se maksimalno oporavili? I jeste li to radili?
To je vječita rasprava koja oživi gotovo svake jeseni kako se grijači za noge i dugi bibovi počinju izvlačiti iz stražnje strane ormara.
Premal unos hrane (goriva za vašu energiju), neuspjeh u dopunjavanju energetskih potreba tijela može imati značajan utjecaj na vaše preformanse, rad, pa čak i zdravlje.
Opće je poznato da biciklisti briju noge (i ruke). Ali zašto je to tako? Evo nekoliko čestih razloga zašto bi muškarac uzeo britvicu i skočio u kadu s namjerom da ukloni dlake.
Jedna od tri kontaktne točke na biciklu (sjedalo i upravljač su ostale dvije), pedale su zasigurno najvažnije. Sva snaga proizvedena od vaših nogu prenosi se preko pedala.
Kad toliko vremena, energije i odlučnosti uložite u to da budete najbolji biciklista, potrebna vam je suplementacija, odnosno dodaci prehrani, kao i tvrtka koja razumije napore izdržljivosti u vašem sportu.
U bilo kojoj bolje opremljenoj prodavaonici bicikala na policama pronaći ćete velik izbor različitih vrsta maziva za lance.
Jeste li se ikad zapitali kako je voziti tisuće kilometara, naučiti novu vještinu na brdskom biciklu ili se pak popeti na planinu Everest?
Stranica 1 od 17

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.