Najluđa utrka i najluđi vikend u prirodi, 30.06. i 01.07. uz cjelodnevni party “TrebaDH music and Nature Party with DJ NODI”, nakon čega slijedi projekcija Rebull-ovog filma “North of the Nightfall”.

Svi na Trebević!!!

Projekat utrke se realizuje uz podršku J.U. Zaštićena prirodna područja Kantona Sarajevo #zppks , Opštine Istočni Stari Grad i naših sponzora #ŠkodaBiH #RedBull #A2BExpress #CikloCentarBBKIgman #SpecializedBicycles #PetrolBHOilCompany #TrebevićkaŽičara #ALEMSistem #IBMSecurity #ASBIS #PurpleKey #GoPro #PrintArt #RadioSarajevo #BikeMagazin #sarajevskažičara #gorskaslužbaspašavanjatrebević #QRadar #RestoranBrus #AdriaticHERO  #redbullgivesyouwings #RedBullBike #TheBrewPub #thebrewco #FederalnaUpravaCivilneZaštite

Video credits go to Purple Key http://purplekey.ba

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Srpanj 2018 15:57

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.