Stručne teme

Novosti iz Schwalbea

Novosti nam stižu iz tvornice guma proizvođača Schwalbe. Schwalbe ADDIX nova mješavina gume ugrađivat će se u top modele ovog proizvođača poput Magic Mary, Hand Dampf, Rock Razor, Nobby Nic i Racing Ralpha.

Slično kao i druge marke koje se bave proizvodnjom guma za bicikle, Schwalbe ne otkriva mnogo o posebnoj mješavini gume koja ide u ADDIX modele.

Na raspolaganju će biti četiri tipa gume za različite terene, i stilove vožnje. Znak prepoznavanja određenog tipa biti će crta po sredini gume u četiri različite boje.


Speed = crvena boja                               
Speedgrip = plava boja                                    
Soft = narančasta boja                                     
Ultra Soft = ljubičasta boja
                                                            

Dugotrajniji vijek trajanja gume                                                               

Najveća zamjerka koji su ispitanici naveli kod Schwalbe guma je njihov vijek trajanja. Iz ove tvrtke naglašavaju da su sa ovom smjesom znatno produžili vijek trajanja, kao i smanjili otpor kotrljanja posebice na xc natjecateljskim gumama.

Schwalbe ADDIX gume bi trebale biti dostupne u lipnju 2017. godine, a cijene ovih guma još nisu poznate.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.