Trgovine i servisi

M-Bike Shop predstavio najveći salon bicikla i ski opreme

M-Bike Shop je otvorio vrata najvećeg prodajno/izložbenog salona bicikla i ski opreme u Bosni i Hercegovini.

Od sada kupci ne samo da mogu uživati u kupovini na preko 300m2, nego na raspolaganju imaju i privatni parking od 10-mjesta, kao i poligon za testiranje željenog bicikla. Nova poslovnica se nalazi u Sarajevu na adresi “Džemala Bijedića” bb (Zgrada Bitumenke), a ponuda obuhvata više 200 bicikala.
 

 
 

Povodom otvorenja u toku je “promo akcija” u novootvorenoj radnji, što je dodatni razlog da posjetite shop i nagradite se biciklom po super povoljnoj cijeni.

"Naša ponuda se sastoji od bicikala odabranih proizvođača koji nude najbolji kvalitet za uloženi novac. Nudimo bicikla s garancijom od dvije godine uz besplatnu uslugu servisa za bicikla kupljena u našem shopu. Ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam pri odabiru bicikla i ostalim instrukcijama za upotrebu i korištenje bicikla i opreme", saopćeno je iz M-BIKE SHOP-a.

Tokom zimskog perioda “Bike shop” će biti transformiran u “Ski Shop” tako da ćete imati priliku da kupite skije ili ski opremu svjetskih brendova kao sto su: ELAN, FISCHER, ROSSIGNOIL DALBELO, UVEX, SCOTT i  mnogi drugi.
 

 
 

Jos jedna novost je “profesionalni Ski i Snowboard servis”, koji će zasigurno pružiti najbolju uslugu i podršku skijašima.

Usluge servisa ce se obavljati sa masinama Wintersteiger vodeceg proizvodjaca ski masina u svijetu.
 


M-BIKE SHOP je specijalizirana prodavnica i servis bicikala, sa najboljom ponudom bicikala i usluge servisa u Bosni i Hercegovini. U ovom bike shop-u možete pronaći bicikla vrhunskih brendova za cijelu porodicu, kao što su: CUBE, SCOTT, CROSS i POLAR i drugi.

M-bike shop trgovine možete pronaći u gradovima: Tuzla, Sarajevo, Mostar i Bijeljina.

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici www.m-bikeshop.com ili pratiti novosti na Facebook stranici M-Bike Shop.

 

Dijeli članak
Više u ovoj kategoriji: « M-Bike Shop Mostar

O autoru

Mirela Čučak

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

1 komentar

  • bmxmonkey bmxmonkey Link komentara 12. 07. 2018

    Toliko o "M-bike shop" da nemaju apsolutno ništa za BMX osim par pedala. Odlično, samo tako nastavite. Bukvalno se ništa ne razlikujete od Ciklocentra ili ostalih prodavača unutar BiH.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.