Trgovine i servisi

EXTREME SHOP trgovine i servisi

Uz popularnu web stranicu www.bicikla.comEXTREME SHOP trgovine predstavljaju vrh usluge i stručnosti na području Dalmacije, ali i šire.

Geslo tvrtke je: "Nema što ne možemo nabaviti!" uz naglasak na brzu, modernu i stručnu ekipu osoblja i servisera koji prate sve svjetske trendove.

EXTREME SHOPU su ponosni na veliku ponudu guma, dijelova i opreme za bicikle renomiranih proizvođača, a neke od njih su Shimano, Specialized, Maxxis, Schwalbe, Look, Topeak, Cube, Giant, Kenda, Michelin, RMS, Vittoria...

Osim redovnih servisa u EXTREME SHOPU možete obaviti i servise FOX vilica i amortizera jer je EXTREME SHOP jedini ovlašteni Fox serviser na području Dalmacije.

 

 

Kao vrhunac usluge EXTREME SHOP Vam nudi i uslugu Specialized Body Geometry Fit-a– ekskluzivan, individualan i sistematičan način prilagođavanja bicikla Vašem tijelu koji maksimizira snagu, izdržljivost i udobnost biciklista.

Adrese:                                                                      

EXTREME SHOP 1 – Kavanjinova 14, Split – tel. +385 21/480-428

EXTREME SHOP 2- Podhodnik kod Prime 3, Split – tel. +385 21/458-700

Više o EXTREME SHOP servis i prodavaonica na: http://www.bicikla.com/prodajna-mjesta

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.