Trgovine i servisi

M-Bike Shop Mostar

M-Bike Shop trgovina nalazi se u Mostaru na magistralnom putu M-17 (skretanje za Fortic). Cijela ponuda je izložena na 250m2, te privatnim parkingom od 10 mjesta.

M-Bike Shop je najveći distributer CUBE i CROSS bicikala u BiH, a osim Mostara, svoje trgovine imaju i u Sarajevu i Tuzli. Garancija od 2 godine, servis i rezervni dijelovi za sve proizvođače bicikala izdvajaju našu ponudu od ostalih. 
 

 


Također, biciklo možete odabrati i poručiti online; putem web stranice : www.m-bikeshop.com 
 


Sve ostale kontakt informacije možete potraziti na sljedecim adresama : 

M-BIKE SHOP Sarajevo 
Ulica : Aleja Bosne Srebrene 14 (Nedzarici) 
tel : +387 (0)33 / 766 - 040 

 

M-BIKE SHOP Tuzla 
Ulica: Bosne Srebrene bb (pored sportskog centra Mejdan) 
tel : +387 (0)35 / 278 - 300 

 

M-BIKE SHOP Mostar 
Ulica: Mehe Tase 55 (Magistralni putu M-17/skretanja za Forticu) 
tel : +387 (0)36 / 570 - 123 


e-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
web stranica: www.m-bikeshop.com 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.