BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Utorak, 31 Listopad 2017 18:16

Pitamo: Kako je danas biti Bike mehaničar?

Svi mi smo zaljubljenici u biciklizam i velika većina nas obožava svog ljubimca koji nas je uveo u ovaj svijet i uživanja u čarima biciklizma. No, kada nešto zakaže na našem ljubimcu, kome se obraćamo?

Utorak, 27 Prosinac 2016 18:13

Vision Trade trgovine i servisi

Vision Trade d.o.o. (bicikli.ba) je osnovana 2011 godine sa sjedištem u Sarajevu i poslovnicom u Mostaru.

Petak, 23 Rujan 2016 18:08

EXTREME SHOP trgovine i servisi

Uz popularnu web stranicu www.bicikla.comEXTREME SHOP trgovine predstavljaju vrh usluge i stručnosti na području Dalmacije, ali i šire.

Srijeda, 13 Ožujak 2013 18:05

Mostar: CikloCentar Mostar

U Mostaru je u 23.02.2013. otvarena poslovnica  "Ciklocentra ", definitivno vijest koja je obradovala sve ljubitelje dvotočkaša na područiju Hercegovine.

Izrađen je od čelika i nemoguće ga je slomiti, ima ugrađen GPS kako bi mogli locirati svoj bicikl u bilo kojem trenutku, senzor pokreta i alarm (110 decibela) koji će se oglasiti ako dođe do sumnjivih aktivnosti.

Stranica 1 od 16

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.