Etapna biciklistička utrka Mitas 4 Islands već je krenula sa svojom prezentacijom za 2019 godinu. Timovi i u 2019. mogu očekivati prolog i četiri faze kao i 2018. godine.

Teren se ne mijenja; kozije staze pune oštrog i rastresitog kamenja na prekrasnim otocima Krka, Raba, Cresa i Lošinja, također su postavke za natjecanje iduće godine. Registracija je otvorena od 1. lipnja i ima prostora za do 300 timova. Više informacija na www.4islands.hr.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 03 Srpanj 2018 15:57
Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.