Zanimljivosti

Peugeot predstavio automobil s integriranim preklopivim e-biciklom

Peugeot je lansirao svoj prvi sklopivi e-bicikl sa SUV s integriranim riješenjem koji se promovira kao "rješenje zadnje milje". EF01 je sklopivi električni bicikl izrađen od aluminijskog okvira koji je dizajniran da se integrira u novi model 5008 SUV.

EF01 je električni bicikl koji teži 18,6 kg i opremljen je s 208Wh baterijom koja ima dovoljno naboja da vas preveze 18-25 milja. Bicikl ima maksimalnu brzinu od 12,5 km/h i integrira se u prtljažni prostor novog modela 5008 SUV koji ima ugrađen mobilni punjač.
 


Za marketinšku promociju novog modela, brand je uključio BMX vozača Kriss Kyle i napravio kampanju pod nazivom "City Slickers". Ova kampanja pokazuje kako Kyle uzima preklopivi e-bicikl iz prtljažnika 5008 SUV, skida ga s punjenja da bi ga vozio ulicama glavnog grada.

Kyle je komentirao: "EF01 je fantastičan bicikl za vožnju - zabavan je i praktičan. Sretan sam što sam dio ovog projekta i mislim da je sjajno što je Peugeot stvorio rješenje za posljednju milju, što znači da ljudi imaju mogućnost voziti svoj automobil i biciklirati sa svojim biciklom".

Električni bicikl eF01 može se napuniti na mobilnoj stanici u roku od 60 minuta i može se sklopiti i rasklopiti za manje od deset sekundi.

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.