Vijesti

Novi Fire Start energetski gelovi od Olimpa

Velika europska tvrtka za proizvodnju i distribuciju suplemenata Olimp, predstavila je par novih energetskih gelova pod nazivom "Fire Start Energy Gel", no točnije proizvodi se zovu Fire Start + Kofein i drugi Fire Start + BCAA.

Primarna svrha oba Olimpova Fire Start energetska proizvoda je da pomažu kod izdržljivosti sportaša, tj. da zadrže intenzitet i performanse tijekom aktivnosti. Da bi se sve to postiglo, dodaci sadrže sličnu osnovnu formulu, no dolaze pomiješani s jednim od dva glavna sastojka, što je ono što razdvaja Fire Start jedan od drugog.

Značajke ova dva Olimpova proizvoda, Fire Start Energy Gel + Kofein i Fire Start Energy Gel + BCAA su ugljikohidrati za energiju i elektroliti za hidrataciju. Sastojci koji ih zatim razdvajaju jedan od drugog su, kako stoji u njihovim imenima Fire Start + Kofein - pakiranje sa dodatnih 100mg guarane koja opskrbljuje 50mg kofeina i Fire Start + BCAA s dodatkom BCAA za bolji oporavak.

Oba Fire Start Energy Gel-a sada su dostupna i dolaze u kutijama po 20 pakiranja. Naravno, proizvodi su dostupni na komad u svim Proteini.si trgovinama. Za svaki od proizvoda možete odabrati dva okusa, sa Blackcurrant i Tropical za Fire Start + Kofein i Orange i Green Apple za Fire Start + BCAA.

Energy gel + BCAA 

Proizvod je namijenjen odraslim, fizički aktivnim pojedincima koji imaju intenzivne, zahtjevne i dugotrajne treninge. Proizvod tijelu osigurava ugljikohidrate, minerale, tiamin i BCAA aminokiseline u omjeru 2:1:1.

  • Magnezij i tiamin doprinose normalnom metabolizmu
  • Magnezij smanjuje umor i iscrpljenost
  • Kalij doprinosi normalnom djelovanju mišića

Energy gel + CAFFEINE

Proizvod je namijenjen odraslim, fizički aktivnim pojedincima koji imaju intenzivne, zahtjevne i dugotrajne treninge. Proizvod tijelu osigurava ugljikohidrate, minerale, tiamin i CAFFEIN za dodatnu energiju.

  • Osigurava energiju tijekom treninga
  • Smanjuje osjećaj fizičkog i psihičkog umora
  • Super okus i konzistencija
  • 50 mg kofeina, 500 mg taurina
  • Elektroliti Mg, Na, K
  • 23 g ugljikohidrata

Proizvodi su dostupni u svim Proteini.si trgovinama. Više informacija možete pronaći OVDJE

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.