Zanimljivosti

Kino na otvorenom za novosadske bicikliste

U Novom Sadu počele su projekcije filmova na otvorenom za bicikliste, a prvi je film, nizozemsku komediju "Soof", gledalo oko 250 biciklista.

Besplatne filmske projekcije za bicikliste pod nazivom "Ride in" organizira Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI) u suradnji s nizozemskim veleposlanstvom u Srbiji.

Dok su biciklisti gledali film, bicikle su čuvali redari NSBI-a. 

Novosadska biciklistička inicijativa osnovana je 2011. godine kao nevladina neprofitna organizacija radi ostvarivanja ciljeva u području unapređenja, razvoja i promocije biciklizma, zdravih stilova života, energetske efikasnosti i održivog razvoja.

 

Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.