Zanimljivosti

PISSEI je spreman za koridu s Vuelta Cartoon dresom

Neizmjerni sušni prostori Španjolske. Nasilna borba s bikovima gdje je potrebna hladnokrvnost matadora. Veličanstvene plaže. Španjolska je univerzalno priznata za ove osobitosti, ali od 25. kolovoza do 16. rujna bit će i centar svijeta svih biciklista: La Vuelta će startati.

Pissei, taliajanska marka biciklističke odjeće, slavi treću najveću utrku s novom web serijom. Web stranica serije La Vuelta, dostupna je na www.pissei.com, i to je treća internetska stranica posvećena velikoj utrci nakon uspjeha sa web serijama Giro d'Italia i Tour de France.
 


Vuelta Cartoon dres otkriva boje Sanremo Cartoon s crvenim nijansama koje su tipične za Španjolsku. Zapravo, Amarillo dres je primarni simbol na španjolskoj etapnoj utrci.
 


Zahvaljujući dizajnu Easy fit, dres je prikladan za bilo koju tjelesnu građu, a laserski obrađeni rukavi osiguravaju savršeno prilagođavanje i udobnost. Stražnja strana dresa je izrađena od meke, prozračne mreže i garantira najbolju prozračnost tijekom toplijih izleta.
 


La Vuelta Cartoon je dostupan na www.pissei.com po cijeni od 79,90 €. Zabavan i razigran način da na sebe obučete La Vuelta dres u Španjolskim bojama.

Više na www.pissei.com

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.