Zanimljivosti

Koliko ste aktivni u post sezoni?

Jesen je jedno od najljepših godišnjih doba. Lišće mijenja svoje boje, svjetlo dana je još uvijek dugo, sunčeve zrake su još tople i zrak je svjež.

Savršeni uvjeti za vožnju biciklom, zapravo, to je vjerojatno i najbolje sezonsko doba za vožnju. Da biste iskoristili prednosti ove sezone, morate izaći napolje, uživati u svježem zraku i na svom biciklu, te još  uvijek imati mjesta za telefon ili kompaktni fotoaparat koji je spreman za stvaranje najljepših fotografija u jesenskim bojama i njihovo djeljenje na društvenim medijima.
 


Donosimo neke od zanimljivih objava naših pratitelja na društvenoj mreži Instagram:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buna's Channels (Bunski kanali), where river Buna meets Neretva, south of Mostar. A true gem ?

A post shared by Mario Cvitkovic (@adventures_on_wheels) on

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bicikliranje

A post shared by Siniša Štambuk (@sinisastambuk) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

A post shared by x_ammar_cehajic_× (@x_ammar_cehajic_x) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trka je u toku ?

A post shared by Aleksandar Roman (@romeomtb) on


Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.