Vijesti

Deceuninck novi glavni sponzor QuickStep Floorsa

Patrick Lefevere u ponedjeljak je objavio početak višegodišnje suradnje s tvrtkom Deceuninck, proizvođačem prozora, koja će postati novi glavni sponzor momčadi QuickStep Floors, a tim će od naredne sezone nositi naziv Deceuninck-QuickStep.

„Zahvaljujući posvećenosti naših partnera tim će imati budućnosti i nastaviti rasti kao momčad nakon još jedne sjajne sezone. „

Još u srpnju Lefevere je u intervjuu izjavio kako traži novog glavnog sponzora ekipe, budući da se QuickStep odlučio povući na ulogu sekundarnog sponzora. Belgijska tvrtka koja se bavi izradom podova i prateće opreme Lefevereov je partner još od 1999 godine, a ova vrlo uspješna suradnja nastavit će se i u budućnosti.

Momčad je u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila 70 pobjeda, a među njima je i ona sa Svjetskog prvenstva u disciplini timski kronometar. No, unatoč tomu potraga za novim glavnim suradnikom trajala je sve do početka listopada.

„Tijekom godina dokazali smo da smo jedan od najkonkurentnijih timova u ovom sportu, a naši rezultati garantiraju medijski prostor. Usluge koje pružamo našim sponzorima pomažu im da kreiraju snažnu marketinšku platformu. Sa zadovoljstvom mogu reći da su naši partneri velike međunarodne kompanije s kojima dijelimo zajedničke ciljeve, a uvjeren sam kako ćemo ih skupa i ostvariti,“ zaključio je Lefevere.

CEO Deceunincka Francis Van Eeckhout navodi kako očekuje snažano partnerstvo.

„Ponosni smo na suradnju s jednom od najvećih biciklističkih momčadi današnjice koja dominira sportom. Ova suradnja otvara vrata brojnim komercijalnim prilikama za Deceuninck i sve naše klijente. Uvjeren sam kako je ovo početak nove ere u našoj tvrtci.“

Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.