Vijesti

Trek predstavio dresove za 2019

John Degenkolb, Jasper Stuyven i Lizzie Deignan danas su u Londonu bili u ulozi modela kako bi javnosti predstvavili nove dresove ekipe Trek Segafredo, koje je izradio Santini. Muška ekipa ostaje u prepoznatljivim crveno-crnim bojama, dok će ženska momčad biti prepoznatljiva po plavim dresovima.

„Opremljivanje timova i podrška natjecateljima, kako na treningu tako i na utrkama, slušanje njihovih potreba i dizajniranje dresova po njihovoj mjeri oduvijek je bila primarna zadaća za Santini,“ rekla je Monica Santini, CEO talijanske kompanije. „Ponosni smo što je naša suradnja s Trek Segafredom dobila dimenziju više, budući da od 2019. opremamo i njihov ženski biciklistički tim.“

„Jednostavno obožavam nove dresove. Retro stil je čudesan, jedva čekam da počne nova sezona da nastupim u njemu. 2019 požuri se,“ objavio je Degenkolb na timskim stranicama.

„Jako sam uzbuđena zbog novih dresova, jedva čekam početak priprema da ih isprobam na treningu. Trek i Santini su obavili sjajan posao dizajnirajući ih da budu funkcionalni i stilistički,“ navela je Deignan.

Santini će također momčad opskrbiti sa žutom fluorescentnom opremom koja će povećati sigurnost vozača tijekom treninga na prometnim dionicama.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.