Zanimljivosti

Black Friday groznica već neko vrijeme vlada društvenim mrežama gdje možete upratiti mnoštvo reklama i oglasa sa velikim sniženjima i popustima. Sasvim slučajno naišli smo na jednu reklamu koja nam je privukla pozornost i koja je po nama definitivno najbolja do sada. Dijelimo je sa vama.

Nakon što je Lance Armstrong priznao doping, odbacio ga je gotovo svaki brend koja ga je podržavao tijekom i nakon karijere. Sada sedam puta Tour de France pobjednik se vratio natrag i ima ulogu u kampanji za prikupljanje sredstava u borbi protiv raka testisa. Reklama je osmišljena i snimljena za australski holistički zdravstveni i wellness brand Omnit, glavna uloga je naravno istaknuta sportska figura Lance Armstrong, a mjesto radnje je na kojem se Lance pojavljuje za crni petak cirkus koji se činio kao prigodan za ovu humorističnu reklamu.
 


Reklama započinje tako što u noćnim satima biciklista dolazi sa biciklom na prazan karnevalski teren. Armstrong hoda do Zoltarovog automata koji govori da će mu ostvariti želju. "Ah, dovraga, što još mogu izgubiti?" govori Armstrong i ubacuje novčiće kako bi dobio svoju želju.

"Samo me učini kompletnim", govori Armstrong stroju. U početku reklame je nejasno da li traži natrag svojih sedam naslova Tour de France ili ono što je izgubio dok je bolovao od raka, zbog čega je i bio operiran?

Stroj daje Armstrong promotivnu karticu sa bonusima i sniženjima na suplemente, ali očito to nije ono što traži. Pokušava ponovno i ubacuje još kovanica.

"Vrati mi ono što mi nedostaje", kaže Armstrong još glasnije, ali dobiva još jedan promotivni kupon i ruke pune utega.

Ponovo, još frustriraniji Armstrong ubaci još jednu kovanicu.

"Daj mi moju loptu Zoltar, znaš na što mislim", kaže prijetećim tonom stroju. Gledajući sa oduševljenjem dok se stroj trese, ali na kraju sve što Armstrong dobiva, je medicinska lopta koja mu se spušta u ruke.

Armstrong odlazi s loptom pod jednom rukom, a dok odlazi kamera se spušta na sjedište na kojem visi par "lopti" koje osvjetljavaju bicikl po noći.

Svaki put kada Armstrong dobije pozornost javnosti, postoji snažna reakcija na obje strane, kako sa protivničke strane, tako i sa one strane gdje ga još uvijek obožavaju. Da li se Armstrongu vraća komercijalna važnost tek treba vidjeti. Posljednjih je godina bio aktivan na radijskim emisijama i ostao u žiži javnosti zbog raznih razloga.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.