Zanimljivosti

3T kolekcija bicikala opljačkana iz sjedišta tvtke

Talijanski brend i robna marka 3T prijavila je krađu 20 bicikala, uključujući i jedinstveni okvir koji je oslikao pokojni Dario Pegoretti, koji su ukradeni iz njihovog sjedišta u Lombardiji.

Tvrtka je jučer dala izjavu i time potvrdila da je oko šest do osam maskiranih ljudi ušlo u tvornicu, kada su ukrali sve izložbene i demo bicikle, te su zamolili za bilo kakvu informaciju koja bi mogla dovesti do otkrivanja počinitelja.

Pljačka je dogodila u 06:00 sati ujutro, a šest do osam lopova probušilo je rupu kroz zid debljine jednog metra kako bi ušli u 3T skladište. Nakon što su ušli, krenuli su sa krađom, te je otuđeno 20 bicikala koji su bili u uredima. Nakon što se sve jako brzo odigralo, kradljivci su izašli kroz vrata skladišta, presijekli ogradu koja je okruživala skladište i udaljili se sa kolekcijom bicikala u kombiju.

Unatoč tome što je policija stigla u roku od 10 minuta od pljačke, razbojnici su uspijeli da pobjegnu sa plijenom.
 


Nažalost, brand je također potvrdio da je jedan od bicikala među ukradenima i jedinstveni Exploro okvir koji je ručno oslikao pokojni, veliki talijanski umjetnik i dizajner okvira Pegoretti. Bio je to bicikl koji je bio naručen za proslavu prvog izgrađenog 3T bicikla.

Tvrtka je potom završila izjavu zaključujći: "Svatko u 3T kompaniji je u šoku i ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, kao i stupnju profesionalnosti lopova. Ako bilo tko od vas vidi bilo neki od naših bicikala kako se nude na internetu, u trgovinama ili na bilo koji drugi način, a da izgleda sumnjivo, molimo javite nam".

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.