Vijesti

CamelBak® restrukturira svoj Europski tim u Njemačkoj

Posljednjih dana CamelBak®, koji slovi za izumitelja bezbrižne hidratacije, kao i sinonimima zdrave hidratacije i održivosti, doživljava promjene osoblja u njihovo Europskom timu u Njemačkoj.

Dirk Ostertag je sada direktor prodaje za tržište Europe, Bliskog istoka i Afrike.

42-godišnji menadžer je s CamelBakom od 2016. godine i prethodno je nadgledao ključne račune kako u segmentu maloprodaje tako i na online mreži. Prije ulaska u CamelBak, bio je komercijalni direktor u Speedo, koji je dio grupe Oberalp. Njegove odgovornosti će uključivati povećanje prisutnosti robne marke i podržavanje distributera na EMEA tržištima.

 
                                       Dirk Ostertag                                                                                                   Sebastian Ohrmann

Dirk će raditi u bliskoj suradnji s Sebastianom Ohrmannom, novim menadžerom marketinga EMEA & APAC. Sebastian, koji ima 35 godina, već šest mjeseci radi za CamelBak kao vanjski konzultant i sada je odgovoran za sve aspekte marketinga. Prije je radio za tvrtku "Canyon Bicycles" kao direktor međunarodne prodaje i marketinga.
 


CamelBak je trenutno u potrazi za novim osobljem, odnosno zapošljava dodatnog upravitelja prodaje.

Sa sjedištem u Münchenu (DE), Europski tim predstavlja i upravlja glavnim aktivnostima američke marke na EMEA tržištima. Te su nove obveze rezultat CamelBakovog povećanog fokusa na tim tržištima.

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.