Vijesti

Look i Delko-Marseille potpisali suradnju

Francuski proizvođač biciklističke opreme Look Cycle opskrbljivat će ekipu Delko-Marseille Provence okvirovima i komponentama tijekom naredne sezone.

Momčad će moći birati između tri Lookova karbonska okvira, namjenjena za utrke i treninge, a pored toga tu su još pedale i nedavno lansirani Exakt powermetar, koji je razvijen u suradnji sa SRAM-om.

Francuska pro-kontinentalna ekipa (bivši La Pomme Marseille Cycling Club) već je surađivala s Lookom u periodu 2003-2010, a potom je nastupala na KTM biciklima.

Menadžer momčadi, Frederic Rostaing je izjavio za medije: „Ponosan sam što mogu objaviti našu suradnju s Look Cycle. Oni su prestižni brend u svijetu biciklizma i Francuska se njime ponosi. Iza njih je veliki međunarodni uspjeh.“

CEO Looka Federico Musi je dodao: „Delko-Marseille Provence će nositi naše zajedničke vrijednosti, strast prema biciklizmu i vrhunske nastupe diljem Francuske i inozemstva.“

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.