Vijesti

Öhlins opoziva zračne RXF 36 MTB prednje vilice

Öhlins je upravo izdao opoziv svojih prednjih RXF MTB zračnih vilica nakon što su na istim pronađene nepravilnosti.

Prvi korak koji je kompanija napravila je da su svojim distributerima i servisnim centrima poslali detaljne upute za servisiranje Öhlins RXF zračnih vilica koje su pod utjecajem opoziva, a sada u ovom trenutku mole sve svoje kupce da što prije servisiraju svoje vilice. Spisak ovlaštenih Öhlins partnera možete pronaći na www.ohlins.eu.

Nema troška za naše klijente

"Za naše kupce sve vilice će se besplatno servisirati. Troškovi dostave koji su nastali u vezi s opozivom bit će nadoknađeni. Sigurnost našeg kupca je naš prioritet!", poručuju iz Öhlinsa.
 

Nadogradnja RXF 36 EVO

19. studenog/novembra 2018. Öhlins je predstavio potpuno novu RXF 36 EVO MTB prednju vilicu. RXF 36 EVO vilica vam daje super glatki rad na malim udarima zbog povećane osjetljivosti. Izgradnja ove najnovije verzije vilice temelji se na trenutnoj RXF 36 i bit će dostupna od veljače 2019.

Dobra vijest za sve vlasnike trenutnih RXF 36 vilica je da se sve potojeće vilice mogu nadograditi na EVO izvedbu. Preporuka kompanije je da ukoliko ste u mogućnosti, nadogradnju radite nakon 100h rada vilice i njenog servisa.
 


Voucher za uslugu i EVO nadogradnju

Svi korisnici RXF 36 zračnih vilica koji su pogođeni s opozivnom mogu se registrirati na web stranici www.ohlins.com/mtb-voucher-registration/ kako bi dobili voucher nakon urađenog servisa.

Voucher se može koristiti prilikom sljedećeg 100sati servisa na RXF 36 zračnoj viljušci. Svi potrebni rezervni dijelovi i EVO nadogradnja bit će besplatni. Kupac treba platiti samo troškove rada, dok će sav materijal biti besplatan.

Zbog potrebnog vremena za izradu i nabavku dijelova, za sve korisnike koji su pogođeni opozivom ova nadogradnja vjerojatno će biti dostupna tek od sredine veljače/februara 2019 godine.

Izvor: Sales & Marketing Öhlins DTC

 

Označeno u
Dijeli članak
Preuzimanje priloga:

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.