Vijesti

Braća Izagirre doživjela pad na utrci ciklokrosa

Španjolci Ion i Gorka Izagirre doživjeli su nezgodan pad tijekom ciklokros utrke u rodnom gradu, Ormaiztegi.

U svom debitantskom nastupu za Astana Pro Team, obojica su bila prinuđena odustati, a Gorka je čak podvrgnut i medicinskom zahvatu.

Na službenoj Twitter stranici momčad je objavila: „Unatoč teškom padu na utrci ciklokrosa, Ion i Gorka nisu ozbiljnije ozljeđeni. Gorka je zadobio 4 šava na arkadi, ali to neće utjecati na njegov natjecateljski kalendar.“

Španjolski duo priključio se momčadi Astane ove zime, nakon što su u prethodnim sezonama nastupali za tim Bahrain Merida.

Otvaranje cestove sezone obojica će imati u veljači na Volta a la Comunitat Valenciana.

Kao glavne ciljeve sezone Ion je postavio Paris-Nice i Giro d'Italia, dok će se Gorka fokusirati na Tour de France i Vuelta a Espanu.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.