Vijesti

Landa slomio ključnu kost na otvaranju sezone

Nakon nešto lošijeg zatvaranja sezone 2018, Mikel Landa (Movistar) se nadao da će dobrim nastupima otvoriti novu sezonu. Međutim, Španjolac je prilikom pada na Challenge Mallorca pretrpio lom ključne kosti.

Landa je sudjelovao u velikom padu tijekom Trofeo Ses Salines-Campos-Porreres-Felantix na 15 kilometara do cilja, zajedno s Rasmus Byriel Iversenom (Lotto Soudal), koji je također zadobio lom ključne kosti.

Još uvijek nije poznato koliko će Landa izostati sa stazi, ali gotovo sigurno neće nastupiti na Vuelta a Andalucia, narednoj utrci u njegovom trkačkom kalendaru.

Nakon detaljnih medicinskih pregleda dr. Mikel Sanchez predložio je da Landa ne bude podvrgnut operativnom zahvatu, budući da prijelom nije potpun.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.