Vijesti

Specialized Body Geometry Fit

Odsad vam je u Splitu u trgovinama ExtremeShop dostupan Body Geometry Fit - ekskluzivan i sistematičan način prilagođavanja bicikla Vašem tijelu koji maksimizira snagu, izdržljivost i udobnost biciklista.

Tijekom Vašeg personaliziranog Body Geometry Fit ispitivanja profesionalni i educirani BG Fit stručnjak će procijeniti Vaše potrebe i na sistematičan način prilagoditi Vaš bicikl i opremu u skladu sa specifičnostima Vašeg tijela.

BG Fit stručnjak je ovlašteni Specialized "fitter" koji je prošao seminar na SBCU-u (Specialized Bicycle Components University), gdje je stekao sva potrebna znanja i vještine.
 


BG Fit se sastoji od 5 koraka:                                 

1. korak RAZGOVOR, gdje naš stručnjak pokušava saznati na koji način vozite, koji su Vaši biciklistički ciljevi i ostale informacije kako bi razumio Vaše potrebe kao biciklista
 


2. korak FIZIČKO PROCJENJIVANJE, tijekom ovog ispitivanja naš stručnjak mjeri dimenzije Vašeg tijela kroz 18 koraka. Ovaj dio je ključan za prilagođavanje bicikla Vašem biciklističkom položaju i opremi.
 


3. korak ANALIZA VOŽNJE, tijekom koje naš stručnjak vizualno procjenjuje način vožnje što mu daje dodatne informacije u vezi optimizacije položaja i opreme.
 


4. korak FITTING, tijekom ovog procesa od 15 koraka naš stručnjak prilagođava Vaš bicikl i opremu Vašim specifičnostima. Na kraju sjedalo, cipele, ulošci, blokeji, volan- sve je prilagođenu Vašem tijelu.
 


5. korak SAVJETI i PITANJA, na kraju procesa naš stručnjak će dogovoriti buduće konzultacije kako bi pratili Vaše prilagođavanje novom položaju, dati Vam smjernice kako izvući maksimum od vožnje i odgovoriti na eventualna pitanja.

Prijavite se na:                                                        

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.                                                   
tel. 021 458 700                                                      
mob. 091 327 0007                                               

Cijena: 900,00kn                                                      

ERGONOMICALLY DESIGNED, SCIENTIFICALLY TESTED.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.