Zanimljivosti

Donosimo 4 motivirajuća savjeta za više bicikliranja

Kada zakaže inspiracija, i motivacija za druženje s našim ljubimcima na dva kotača uvijek postoji recept.

Donosimo vam 4 odlična razloga da ne preskačete vožnje i da svaka vožnja iznova i iznova bude zabavnija i uzbudljivija.

1. Naoružajte se prijateljima                        

Organiziranje grupne ture sjajan je način motivacije, i izlazka iz depresije zvane preskakanje vožnji. Naoružajte se prijateljima koji nisu tako popustljivi kao vi, i koje ni vremenske neprilike neće spriječiti da dođu na dogovorenu grupnu vožnju. Jednostavno ti ljudi će vas vratiti u život, i dati vam iznova i iznova razloge da ponovno dođete na vožnju, ma koliko lijeni bili. Kavica, ili pak pivo poslije vožnje uz prepričavanje humorističnih događaja pravi je način da zaključite grupnu vožnju. 

2. Pripremite se za vožnju                                    

Nakon svake vožnje nemojte da vam bude lijeno očistiti bicikl, i pripremiti sve potrebno za sljedeću vožnju. Koliko puta vam se dogodilo, da zbog nespremne opreme ili bicikla, preskočite i otkažete dogovorenu vožnju.

3. Unaprijed planirajte tjedne vožnje                            

Ako ste osoba koja je zaokupljena poslovnim i obiteljskim obvezama, planiranje tjedna i zacrtanih vožnji pomoći će da otklonite pomenute probleme. Planirajte tjedan tako da svatko dođe na svoje, pa i vi dobijete svoje vrijeme za druženje s vašim ljubimcem na dva kotača. Dan je dovoljno dug, izdvojite bar sat vremena za vaše aktivnosti.

4. Posjedovanje dva bicikla                           

Što više bicikla imate, više i motivacije dolazi na vaš um. Ako ne možete priuštiti dva bicikla, razmislite ponekad i o iznajmljivanju istoga. Mix trkaćeg cestovnog bicikla, i vožnja prašnjavim i blatnjavim stazama na brdskom biciklu dobitna je kombinacija za sreću.

Bilo kako bilo ne dajte da vas nadolazeća zima, i loši vremenski uvjeti prikuju za vaše naslonjače. 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.