Stručne teme

5 ključnih područja treninga za cestovnjake

Isplanirajte svoj trening

Ok, vrijedno ste trenirali tijekom cijele sezone i vozili ste gotovo svaku moguću utrku koju ste namjeravali voziti. Rezultat je tu, takav je kakav je, a čovjek je programiran da uvijek teži ka većem i boljem cilju. Želite biti bolji, želite još jače vozi

5 grešaka prilikom izrade trening plana

Došlo je doba godine kada se naša natjecateljska sezona privela kraju i spremni smo za početak razmišljanja o sljedećoj sezoni. Jedna od prvih akcija bi trebala biti izrada našeg trening plana.

Unosite li dovoljno Magnezija u organizam?

Većina biciklista (sportaša općenito), kako profesionalnih tako i rekreativnih je čula za Magnezij i mnogi ga koriste čisto jer su čuli da je dobar u borbi protiv grčeva. No, prednosti Magnezija sežu daleko dalje. Zapravo, to je jedan od najvažnijih miner

Kako izabrati pravu gumu?

Vjerovatno ste se često puta našli u situaciji da uđete u trgovinu kako bi ste kupili nove gume i onda odjednom pred velikim izborom u trgovinama zastanete i zapitate se: Koje gume treba koristiti?

Vitamin D3

Počinjemo se debljati, dobijati celulit, koža postaje starija?sve ono što ne želimo. Tko želi da spriječi gore navedeno, u kolumni Marija Kojića donosimo neke savjete. Stoga, pažljivo pročitajte tekst. ;)

 1 2 3   Video